חופשי ובשפיות

חומרים:

  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 3 גבעולי כרישה קצוצים דק
  • 4 גזרים חתוכים דק
  • שורש פטרוזיליה מגורר
  • ½ קילו דלעת חתוכה לקוביות
  • כפית שמן זית
  • שמיר קצוץ
  • כף אבקת מרק עוף
  • מלח, פלפל

 

אופן ההכנה:

  • בכפית שמן זית לאדות בצל, להוסיף הכרישה, הגזר, שורש הפטרוזיליה והדלעת.
  • לאדות הירקות.
  • לכסות את הירקות במים.
  • לבשל את הירקות כשעה עד לריכוך.
  • לתבל באבקת מרק, מלח ופלפל, להוסיף את השמיר.
  • לטחון את המרק במעבד מזון.