חומרים:

  • כף שמן זית
  • 2 בצלים גדולים
  • 12 שיני שום פרוסות
  • 8 עגבניות שרי חצויות
  • פלפל אדום,ירוק,צהוב חתוך לרצועות
  • 800 גרם עגבניות מרוסקות
  • 4 גזרים חתוכים
  • סלק בינוני חתוך גס
  • כרובית בינונית חתוכה גס
  •  7 קישואים חתוכים
  • חציל בינוני חתוך לפרוסות
  • פטרוזיליה/עירית
  •  מלח, פלפל שחור, פפריקה ובזיליקום יבש, לפי הטעם

אופן ההכנה:

  • בסיר גדול מחממים את השמן ומאדים בהדרגה. מתחילים עם הבצל, כשהוא זהוב מוסיפים את השום, בהדרגה מוסיפים את עגבניות השרי והפלפלים. מערבבים וממתינים לריכוך הירק עד שמוסיפים את הירק הבא.
  • מוסיפים את העגבניות המרוסקות והתבלינים ומביאים לרתיחה.
  • מוסיפים את הירקות לפי הסדר של רשימת הרכיבים. גזר, סלק, כרובית, קישואים, חציל ועשבי תיבול.
  • מביאים שוב לרתיחה, מתבלים ומוסיפים מים במידת הצורך.
  • מבשלים עד שהירקות מתרככים.