מרכיבים:

  • 1 בצל גדול מטוגן בכפית שמן זית
  • 1 כרוב לבן בינוני חתוך לרצועות
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • כפית סוכר
  • מלח, פלפל ופפריקה

אופן ההכנה:

  • קוצצים את הבצל ומטגנים בכפית שמן זית
  • מוסיפים את הכרוב בהדרגה בכל פעם שיורד הנפח, מוסיפים, מערבבים כל הזמן.
  • מוספים את הסוכר, פפריקה מתוקה/חריפה לפי הטעם מלח ופלפל
  • מערבבים.מוסיפים את הרסק, ומבשלים על אש קטנה עוד מס' דקות.

חזור לתבשילי ירקות       חזור למתכונים