10 קציצות
2 קציצות מהוות תוספת לכל ארוחה

 

מרכיבים:

  • שתי כוסות ירק: כרובית/ברוקולי/קישואים
  • בצל בינוני קצוץ דק
  • 2 ביצים
  • 2 כפות גדושות של קמח תופח
  • מלח ופלפל

אופן הכנה:

  • מגרדים גס את הירק בפומפייה וסוחטים מנוזלים.
  • מוסיפים את הביצים תוך ערבוב.
  • מוסיפים לתערובת קמח תופח ומתבלים לפי הטעם.
  • יוצרים קציצות בתבנית רינג עגולה (ניתן להכין גם כפשטידה)
  • אופים בתנור בחום בינוני למשך כ-40 דקות

חזור לתוספות           חזור למתכונים