4 מנות
מנה = מנה בשרית

 

מרכיבים:

  • 4 כרעיים עוף
  • 1 ק"ג מלח גס
  • שיני שום שלמות בקליפתם
  • 3 קולורבי
  • מרינדה של מיץ לימון, שום כתוש, רוזמרין/טימין טרי, מלח ופלפל שחור גרוס


 

אופן ההכנה:

  • משרים את העוף במרינדה לחצי שעה או יותר
  • בתבנית אפייה מפזרים מלח גס בדפנות (כמו מסגרת לתמונה)
  • מניחים את העוף במרכז התבנית, את חתיכות הקולורבי ושיני השום השלמות מסביבם
  • לוודא שהמלח לא נוגע בעוף ובקולורבי
  • אופים בתנור כ- 45 דקות בחום בינוני עד שהעוף רך ושחום

חזור למנות עיקריות        חזור למתכונים