40 עוגיות
3 עוגיות = תחליף לארוחת ביניים + קפה הפוך קטן

חומרים:

  • כוס טחינה גולמית (150 גרם)

  • חצי כוס סילאן 

  • רבע כוס סוכר 

  • כוס קמח חיטה מלא

  • 60 גרם שיבולת שועל 

  • 7 משמשים מיובשים חתוכים לקוביות קטנות

  • 6 כפות מים

אופן ההכנה:

  • מקציפים בקערה את הטחינה עם הסוכר והסילאן עד שהסוכר נמס ומתקבלת תערובת חלקה.

  • מוסיפים את המים וממשיכים לערבל עד לקבלת תערובת חלקה.

  • מוסיפים קמח, משמשים ושיבולת שועל.

  • מערבבים עד לקבלת בצק אחיד.

  • מרטיבים 2 כפיות,לוקחים מעט מן העיסה בכפית אחת ובעזרת הכפית השנייה מעבירים לנייר האפיה ומשטחים. יוצרים עוגיות קטנות. העוגיות מתפשטות באפייה.

  • אופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות 10-12 דקות עד שהעוגיות זהובות בשוליים ורכות במרכז.