25 יחידות

חומרים:

  • רבע כוס חד פעמית שמן 

  • רבע כוס חד פעמית יין לבן מתוק

  • חצי כוס חד פעמית דבש 

  • חצי כוס חד פעמית סוכר חום 

  • ביצה, טרופה

  • חצי כפית אבקת אפיה

  • חצי כפית שטוחה קינמון

  • כפית שטוחה קפה נמס

  • כוס חד פעמית קמח לבן 

  • קופסא אינסטנט פודינג וניל, (80 גרם)

  • קורט מלח

  • חצי כוס אגוזי מלך טבעיים

 

אופן ההכנה:

  • בקערה טורפים יחד סוכר ודבש. מוסיפים את הביצה והיין ומערבבים היטב.

  • מוסיפים את השמן וטורפים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים קפה, קינמון ומלח ומערבבים.

  • מנפים קמח ואבקת אפייה, מוסיפים את אבקת הפודינג והאגוזים ומערבבים בעדינות עד לקבלת בצק רך, דביק ונעים למגע. באמצעות ידיים רטובות יוצרים כדורים קטנים ועגולים מהבצק.

  • מסדרים אותם במרווחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות 10-12 דקות עד שהדובשניות נסדקות ומזהיבות.