חופשי ובשפיות

 

חומרים:

  • 6 עגבניות בשלות,קלופות וקצוצות לקוביות
  • 2 פלפלים אדומים קצוצים לקוביות
  • 1 פלפל אדום חריף קצוץ
  • 4 שיני שום קצוצות
  • כפית פפריקה מתוקה
  • חצי כפית כמון
  • מלח, פלפל

 

אופן ההכנה:

  • מביאים לרתיחה בסיר קטן את העגבניות, הפלפלים, הפלפל החריף.
  • מנמיכים את האש לאש קטנה ומוסיפים:שום, פפריקה וכמון.
  • מבשלים כשעה וחצי, ללא מכסה, לערבב מידי פעם עד שהנוזלים מתאדים.
  • לקראת סוף הבישול מתבלים במלח ופלפל.